SMV6ECX69E

54.900,oo ден.

52.900,oo ден.

SMV6ECX69E

Опис :

SMV6ECX69E e seria 6, A+ ен.класа потполно вградна м. за садови 60см – тивок програм 37 dB

Капацитет : 14 комплета

Бучавост : 39 dB(A) re 1 pW

SilenceProgram: искличително тивка работа најдобра во својата класа од 37 dB

EfficientDry: подобрена ефикасност на сушење со автоматско отворање на вратата

TimeLight: статусот на програмата и преостанатото време се јасно прикажзни на подот во висока резолуција

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Home Connect: Silence on demand (преку апликација Home Connect)

Програми/Функции:

Бр.програми 8 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C, Silence 50 °C, Стакло 40 °C, Краток 65 °C, Брз 45 ° C, Favourite, Плакнење

Број на температури : 6

Број на посебни функции : 4

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Home Connect: Silence on demand (преку апликација Home Connect)

EfficientDry: подобрена ефикасност на сушење со автоматско отворање на вратата

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

PiezoTouchControl – контролите се на допир

TimeLight: статусот на програмата и преостанатото време се јасно прикажзни на подот во висока резолуција

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

VarioDrawer – Повеќе место во машината за садови благодарение на трета фиока

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина (три степени)

Лесен слајд систем за извлекување на горната корпа

Преклопни делови во горната корпа (2x)
Преклопни делови во долната корпа (6x)
Отстранлив држач за ножеви во третата корпа
Променлива корпа за прибор за јадење во долната корпа
Чување на шољи со мек силикон во горната корпа (2x)
Чување на шољи во долната корпа (2x)

Extra Clean Zone

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик

Целосна гаранција на производот од 24мес.