SMV6ZDX49E

65.900,оо ден.

SMV6ZDX49E

Опис :

SMV6ZDX49E e seria 6, A+++ ен.класа потполно вградна м. за садови 60см – Zeolith®

Капацитет : 13 комплета

Бучавост : 42 dB(A) re 1 pW

SilenceProgram: тивка работа на машината од 40 dB

ZeolithDrying: светски рекорд во најниска потрошувачка на ел. енергија во својата класа

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

EmotionLight: две моќни LED светилки ја осветлуваат внатрешноста на машината

Програми/Функции:

Бр.програми 8 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C, Silence 50 °C, Стакло 40 °C, Краток 60 °C, Брз 45 ° C, Favourite

Број на температури : 6

Број на посебни функции : 4

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Home Connect: Silence on demand (преку апликација Home Connect)

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата
Zeolith® сушење – светски рекорд на најниска потрошувачка на ел. енергија во својата класа

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

PiezoTouchControl – контролите се на допир

TimeLight: статусот на програмата и преостанатото време се јасно прикажзни на подот во висока резолуција

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

EmotionLight: две моќни LED светилки ја осветлуваат внатрешноста на машината

VarioDrawer – Повеќе место во машината за садови благодарение на трета фиока

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина (три степени)

Корпи Max Flex со точки на допир во црвена боја

Лесен слајд систем за извлекување на горната корпа

Extra Clean Zone

Преклопни делови во горната корпа (2x)
Преклопни делови во долната корпа (6x)
Отстранлив држач за ножеви во третата корпа
Променлива корпа за прибор за јадење во долната корпа
Чување на шољи со мек силикон во горната корпа (2x)
Чување на шољи во долната корпа (2x)

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик

Целосна гаранција на производот од 24мес.