SMV88UX36E

89.900,оо ден.

SMV88UX36E

Опис :

SMV88UX36E e seria 8, A+++ ен.класа потполно вградна м. за садови –Home Connect

Капацитет : 13 комплета

Бучавост : 42 dB(A) re 1 pW

Silence program: исклјучително тивка работа на машината со бучавост од 40 dB

ZeolithDrying: светски рекорд во најниска потрошувачка на ел. енергија во својата класа

EmotionLight: две моќни LED светилки ја осветлуваат внатрешноста со замаглено сино светло

TFT екран: Ви прикажува информации за перењето, преостанато време и заштедата на вода и ел. енергија

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 8 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C, Silence 50 °C, Стакло 40 °C, Краток 60 °C, Брз 45 ° C, Плакнење

Број на температури : 6

Број на посебни функции : 4

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

HygienePlus – антибактериско долго перење на висока температура од 70 °C

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Интензивна зона – долната корпа се прилагодува за перење на масни садови

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата
Zeolith® сушење – светски рекорд на најниска потрошувачка на ел. енергија во својата класа

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

PiezoTouchControl – контролите се на допир (црна)

EmotionLight- две моќни LED светилки ја осветлуваат внатрешноста со замаглено сино светло

TimeLight: статусот на програмата и преостанатото време се јасно прикажзни на подот во висока резолуција

HD TFT дисплеј за прикажување на симболи и текст

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

Сигурносен држач за чаши

VarioDrawerPro – повеќе место при понење на машината со третата фиока

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик

Целосна гаранција на производот од 24мес.