SPS25CI00E

33.900,оо ден.

31.900,oo ден.

SPS25CI00E

Опис :

SPS25CI00E e seria 2, A++ ен.класа потполно вградна м. за садови – SilenceProgram

Капацитет : 9 комплета

Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW

SilenceProgram: тивка работа на машината од 45 dB

Нов брз програм кои пере за 1 час на 65 °C

DuoPower: две прскалки на горната корпа за оптимална дистрибуција на водата

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 5 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C, Silence 50 °C, 1h 65 °C

Број на температури : 4

Број на посебни функции : 1

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Можност за одложен старт :3, 6 или 9 часа

Систем на корпи во машината:

vario корпи со сребрена боја

горната корпа се прилагодува по висина

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик /polinox

Целосна гаранција на производот од 24мес.