SPV25CX02E

29.900,oo ден.

28.900,оо ден.

SPV25CX02E

Опис :

SPV25CX02E e seria 2, A+ ен.класа потполно вградна м. за садови 45см – DuoPower

Капацитет : 9 комплета

Бучавост : 46 dB(A) re 1 pW

DuoPower: две прскалки на горната корпа за оптимална дистрибуција на водата

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 5 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C, Стакло 40 °C, 1h 65 °C

Број на температури : 5

Број на посебни функции : 2

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

XXL корпи со сребрена боја

горната корпа се прилагодува по висина

Преклопни делови во долна корпа (2x)

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Целосна гаранција на производот од 24мес.