SPV4XMX28E

42.900,оо ден.

39.900,oo ден.

SPV4XMX28E

Опис :

SPV4XMX28E e seria 4, A+ ен.класа потполно вградна м. за садови 45см- Favourite

Капацитет : 10 комплета

Бучавост : 46 dB(A) re 1 pW

SilenceProgram: многу тивка работа на машина со бучавост од 43 dB

DuoPower: две прскалки на горната корпа за оптимална дистрибуција на водата

ExtraDry: програма за сушење на садови кои се особено тешки за сушење

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 6 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C, Silence 50 °C, 1h 65 °C, Favourite

Број на температури : 5

Број на посебни функции : 4

Home Connect: Silence on demand (преку апликација Home Connect)

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

ExtraDry: програма за сушење на садови кои се особено тешки за сушење

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

Повеќе место во машината за садови благодарение на трета фиока

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина

Преклопни делови во горната корпа (2x)
Преклопни делови во долната корпа (2x)
Чување на шољи во горната корпа
Чување на шољи во долната корпа
Чување на чаши во долната корпа

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик

Целосна гаранција на производот од 24мес.