TAT6A114

3.690,oo ден.

3.050,оо ден.

TAT6A114

Опис:

TAT6A114 e тостер -ComfortLine

ComfortLine: Ви овозможува да вметнете долги парчиња леб

Автоматско центрирање на лебот за рамномерно печење
Интегрирана и преклоплива полица за греење

Функција на греење и одмрзнување

Перформанси:

Моќност на приклучување: 915-1090 W

За 2 стандардни парчиња тост

Вграден греач кој може да се преклопи

Автоматско центрирање на лебот за рамномерно печење

Електронско регулирање на степенот на печење

Функција на одмрзнување со посебно осветлено копче

Лесно чистење поради отстранливата фиока за трошки

Easy storage: лесно намотување на кабелот

Безбедност:

Автоматско исклучување на апаратот со заглавен леб

Целосна гаранција на производот од 24 месеци