TB24539

2.190,oo ден.

1.530,oo ден.

TB24539

Опис:

TB24539 e пегла на пареа ( Inox-glissée)

Идеално решение за јако и едноставно пеглање

Работна ефикасност:

Koличина на парен облак: 80 грама

Константна силна пареа: 25 г/мин.

Моќност: 2000 W

Inox-glissée e долната плоча за пеглање

Комфор:

QuickFill: брзо и едноставно полнење на резерварот

2AntiCalc: тријна функција на чистење (self-clean , calc’n clean )

Вертикална пареа

Функција за прскање

Резервар за вода проsирен од 230 мл.

Додатен прибор: сад за долевање

Технички карактеристики:

Кабел со должина од 1,8 метри

Тежина 1.06 кг.