TDA503011P

5.990,оо ден.

5.690,oo ден.

TDA503011P

Опис:

TDA503011P e пегла на пареа 3000 W

SensorSecure: пеглата автоматски се исклучува кога е во мирување, и брзо се загрева кога повторно ќе ја подигнете

CeraniumGlissée: керамичкиот состав на подлогата овозможува мазно и непречено преглање во сите правци

3AntiCalc: тројно чистење на пеглата со вградените anticalc системи

Работна ефикасност:

Количина на парен облак: 200 грама

Капацитет на пареа: 45 г/мин.

Моќна пегла со јачина од 3000 W, гарантира одлични резултати во пеглањето

AdvancedSteam: подобрена дистрибуција на пареата, благодарение на инвентивната форма и изгледот на дупките

CeraniumGlissée: керамичкиот состав на подлогата овозможува мазно и непречено преглање во сите правци

Комфор:

Променлива прилагодлива пареа за оптимална заштита на сите алишта

3AntiCalc: тројно чистење на пеглата со вградените anticalc системи

Вертикална пареа за освежување на облеката

Ергономски облик за лесно пеглање

QuickFill: поголем отвор за водата за побрзо и полесно полнење

Резервар за вода проsирен од 350 мл.

Функција за прскање

Кабел со должина од 2 метри

Тежина 1.8 кг.

Безбедност:

АctiveControl: автоматско исклучување кога е во мирување и брзо се загрева кога повторно се држи во рака

Secure auto shut-off: уредот автоматски се исклучува кога не е во употреба

индикатор за напојување

Целосна гаранција на производот од 24 месеци