TKA6A041

3.890,оо ден.

TKA6A041

TKA6A041 e самостојна машина за филтер кафе – Aroma+

Aroma+: ќе Ви го направи кафето, токму како што Ви се допаѓа

DripStop: Функција против капење, плочата останува чиста и без дамки

EasyDescale3: Практична функција за намалување на бигорот и го продолжува животниот век на апаратот

VarioAuto Off: Вие одлучувзте кога апаратот автоматски ќе се исклучи

Отстранлив лесен резервоар за вода

Лесно чистење на апаратот благодарение на големиот отвор

AutoOff: посигурно и полесно автоматско исклучување на апаратот

Технички спецификации:

Моќност: 1000-1200 W

Стаклен бокал за 10/15 чаши (1,25 л)

Отстранлив филтер (1×4)

Транспарентен, одвоен сад за вода со интегрирана рачка – нивото на вода читливо од надвор

Автоматско исклучување: избор од 20, 40 или 60 минути

Лесно складирање на кабелот

Кафе апарат за 10 филтер чаши

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци