TR5000 24/27 EB

17.999,оо ден.

TR5000 24/27 EB

Опис:

TR5000 24/27 EB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 24/27kW

Работен притисок: 0.25 бари

Регулатор на моќноста : 24 kW/27 kW

-Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника

Годишна потрошувачка на енергија: 479 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 14,6л/7,9 л/мин. (380С/600С)

Точнo контролирана топла вода на саканата температура

Променливо подесување на температурата врз основа на симболи

Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери

CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 40 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)