TWK3A011

2.690,oo ден.

2.490,oo ден.

TWK3A011

TWK3A011 е кетел за вода волумен 1,7 л. бела боја

Тројна безбедносна заштита:

-автоматско исклучување

-заштита од прегревање

-исклучување при подигање од кукуштето

Покриен грејач

Филтер за бигор

Кабел на намотување

Волумен 1,7 л

Технички спецификации:

Моќност: 2000-2400 W

Дното од нерѓосувачки челик, грејачи се покриени

Филтер за бигор

Резервоар за вода со добра видливос

Заклучување на капакот за поголема безбедност

Осветлен прекинувач за вклучување / исклучување

Автоматско исклучување: автоматски се исклучува кога водата ќе достигне температура на вриење

Заштита од прегревање

Easy storage: кабелот се намотува