VIESSMANN LIGNA 50 -50kW

76900,оо ден.

VIESSMANN LIGNA 50 -50kW

Опис:

Viessmann котел Ligna 50 е супериорен котел на цврсто гориво од 50kW

Viessmann Ligna 50 моделите можат да загреат од  од 50m² до 500m², во зависност од моделот

Како котел со највисока содржина на вода во класата е најекономичен во согорување на дрво, има долг живот и минимална потрошувачка на гориво

Котелот е челичен со можност за вградување на горилник на гас, нафта или пелет

Висток степен на искористеност

Решетката се лади со водата со квалитетен изменувач за заштита од прегревање