WAX32KH0BY

77.900,oo ден.

72.900,oo ден.

WAX32KH0BY

Oпис:

WAX32KH0BY e seria 8 Перална А+++/-30%, i-Dos–Home Connect
Вртежи 1600
Капацитет 1-10 кг.
XXL волумен на барабанот: 70 л.
Home Connect : домашни уреди со паметна поврзаност за Ваше полесно секојдневие
Потрошувачка на енергија: 167 kWh годишно врз основа на 220 стандардни годишни циклуси на перење на памучни програми
Енергетска ефикасност: 30% поекономично од највисоката енергетска оценка
i-Dos: совршени резултати со автоматско дозирање за минимална потрошувачка и максимален комфор
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии
Систем за перење 4Д: ефикасно навлегување на водата и прашакот во ткаенината за безгрешни резултати
Специјални програми за перење:

Деликатна облека свила, i-DOS 2.0 1, i-DOS 2.0 2 ,Спорт/Outdoor , Екстра краток 15 ‘,Алергија Плус, Памук, Памук Eco, Брз/Мешан, Волна-рачно перење…

Drum Clean: програм дизајниран за чистење на пералната
Можност за ладно перење без температура

Додатни функции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

i-Dos: совршени резултати за перење со автоматско дозирање

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:
VarioDrum: специјален бубањ за тивко и нежно перење на алиштата
Широка врата од 32 см, црно-сива боја и агол на отворање 165°
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен и мирно работење на инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AntiVibration Design: за потивка и постабилна машина
Звучна изолација преку долниот капак
Power Rinse
Индикатор за потрошувачка: информации за потрошувачката на енергија и вода
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување
LED
екран: Ви прикажува информации за перењето, преостанато време и заштедата на вода и ел. енергија

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Избирање на звучен сигнал
Самоочистувачка преграда за средства за чистење

Технички информации:

Ниво на бучавост при перење на стандардна програма памук 60° C: 48 dB

Безбедност:

аклучување на пералната како опција за деца

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Целосна гаранција на производот од 60мес.

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 55 см