WTW85550BY

54.900,oo ден.

50.900,оо ден.

WTW85550BY

Опис:

WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++/ SelfCleaningCondenser
Начин на сушење : Кондензациски
Капацитет : 1-9 кг
Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 2.12 kW
Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 1.2 kW
Годишна потрошувачка на ел.енергија (2010/30/EC): 258 kWh
ECARF печат за квалитет: врвно сушење на алиштата по највисок стандард, погодни за лица кои имаат алергија
SelfCleaningCondenser: самочистечки кондензатор, заборавете на досадното чистење
Посебни програми:

Нежно сушење, Кошули/Блузи, Lingerie, Волна,Памук, Спортсна облека, Пешкири, Мешана ткаенина, Програма по избор за топло сушење,Брза програма топло 60 мин., Програма по избор за ладно сушење

Super 40′: за мал обем на алишта, околу 10 работни кошули кои се сушат брзо за 40 минути

Додатни опции:

Бирање на степенот на сувост
Фино прилагодување на степенот на сувост
Програма против гужвање од 120 мин.

Програма против гужвање од 60 мин.

Комфорт/Сигурност:

LED осветлување внатре во сушарата

SelfCleaningCondenser: самопрочистувачки кондензатор, заборавете на досадното чистење

ActiveAir: иновативно сушење со топлинска пумпа при што значително се намалува потрошувачката на ел.енергија

SensitiveDryingSystem: специјална структура на барабанот за идеално меки и перфектно исушени алишта кој не дозволува алишта да се залепат во внатрешноста
AntiVibration Design:  за потивко и стабилно сушење

AutoDry: нежно сушење на алиштата до саканото ниво на сувост со помош на интелегентните сензори

Индикатор за пун резервоар на кондезаторот

easyCleanfilter: за практично остранување на влакната од заштитниот филтер на кондензаторот

Потполно електронско управување на сите програми

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа

Технички информации :

Ниво на бучавост при стандардна програма памук : 65 dB (A) re 1pW

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.2 x 59.8 x 59.9 см