WTW855H0BY

61.900,oo ден.

57.900,oo ден.

WTW855H0BY

Опис:

WTW855H0BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++/Home Connect
Начин на сушење : Кондензациски
Капацитет : 1-9 кг
SelfCleaningCondenser: самочистечки кондензатор, заборавете на досадното чистење
Home Connect: домашни уреди со паметна поврзаност за Ваше полесно секојдневие
Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 2.06 kW
Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 1.24 kW
Потрошувачка на енергија: 259 kWh годишно врз основа на 160 стандардни циклуси на сушење
AllergyPlus: алергиска програма плус за подолго сушење на повисоки температури која обезбедува највисоко ниво на хигиена во машината за сушење
ECARF печат за квалитет: врвно сушење на алиштата по највисок стандард, погодни за лица кои имаат алергија
Посебни програми:

Нежно сушење, Кошули/Блузи, Lingerie, Волна,Памук, Спортсна облека, Пешкири, Мешана ткаенина, Програма по избор за топло сушење, Програма по избор за ладно сушење

AllergyPlus: алергиска програма плус за подолго сушење на повисоки температури која обезбедува највисоко ниво на хигиена во машината за сушење

Super 40′: за мал обем на алишта, околу 10 работни кошули кои се сушат брзо за 40 минути

Додатни опции:

Home Connect: далечинско следење и контрола

Бирање на степенот на сувост
Фино прилагодување на степенот на сувост
Програма против гужвање од 120 мин.

Програма против гужвање од 60 мин.

Комфорт/Сигурност:

LED осветлување внатре во сушарата

SelfCleaningCondenser: самочистечки кондензатор, заборавете на досадното чистење

ActiveAir: иновативно сушење со топлинска пумпа при што значително се намалува потрошувачката на ел.енергија

SensitiveDryingSystem: специјална структура на барабанот за идеално меки и перфектно исушени алишта кој не дозволува алишта да се залепат во внатрешноста
AntiVibration Design:  за потивко и стабилно сушење

AutoDry: нежно сушење на алиштата до саканото ниво на сувост со помош на интелегентните сензори

Индикатор за пун резервоар на кондезаторот

Потполно електронско управување на сите програми

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа

Корпа за сушење на волнени материјали

Технички информации :

Ниво на бучавост: 65 dB (A) re 1pW

Безбедност:

Нова генерација Bosch сушари со еколошки гас Propan R290

Целосна гаранција на производот од 60 месеци

Заштита за децата-сигурносна брава

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.2 x 59.8 x 59.9 см