WTX87KH0BY

69.900,oo ден.

65.900,оо ден.

WTX87KH0BY

Опис:

WTX87KH0BY e seria 8 Ексклузив сушара со топлинска пумпа А+++/Home Connect
Начин на сушење : Кондензациски
Капацитет : 1-9 кг
AutoClean: нова технологија која не бара филтер на вратата, ја елиминира потребата од редовното чистење на филтерот
Smart Dry: автоматски ја избира најдобрата програма за сушење врз основа на последниот циклус на перењето од пералната со Wi-Fi
Home Connect : домашни уреди со паметна поврзаност за Ваше полесно секојдневие
Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 1.61 kW
Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 0.9 kW
Потрошувачка на енергија: 193 kWh годишно врз основа на 160 стандардни циклуси на сушење
AllergyPlus: алергиска програма плус за подолго сушење на повисоки температури која обезбедува највисоко ниво на хигиена во машината за сушење
ECARF печат за квалитет: врвно сушење на алиштата по највисок стандард, погодни за лица кои имаат алергија
Посебни програми:
Iron Assist: го олеснува пеглањето,  дополнителниот третман со пареа ја намалува или дури целосно ја елиминира потребата за пеглање на суви алишта

Нежно сушење, Кошули/Блузи, Lingerie, Волна,Памук, Спортсна облека, Пешкири, Мешана ткаенина, Програма по избор за топло сушење, Програма по избор за ладно сушење

AllergyPlus: алергиска програма плус за подолго сушење на повисоки температури која обезбедува највисоко ниво на хигиена во машината за сушење

Super 40′: за мал обем на алишта, околу 10 работни кошули кои се сушат брзо за 40 минути

Додатни опции:

Home Connect: далечинско следење и контрола, далечинско дијагностицирање, паметно сушење

Бирање на степенот на сувост
Фино прилагодување на степенот на сувост
Програма против гужвање од 120 мин.

Програма против гужвање од 60 мин.

Комфорт/Сигурност:

LED осветлување внатре во сушарата

AutoClean: нова технологија која не бара филтер на вратата, ја елиминира потребата од редовното чистење

ActiveAir: иновативно сушење со топлинска пумпа при што значително се намалува потрошувачката на ел.енергија

SensitiveDryingSystem: специјална структура на барабанот за идеално меки и перфектно исушени алишта кој не дозволува алишта да се залепат во внатрешноста
AntiVibration Design:  за потивко и стабилно сушење

AutoDry: нежно сушење на алиштата до саканото ниво на сувост со помош на интелегентните сензори

Индикатор за пун резервоар на кондезаторот

Потполно електронско управување на сите програми

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа

Корпа за сушење на волнени материјали

Технички информации :

Ниво на бучавост: 62 dB (A) re 1pW

Безбедност:

Нова генерација Bosch сушари со еколошки гас Propan R290

Целосна гаранција на производот од 60 месеци

Заштита за децата-сигурносна брава

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.2 x 59.8 x 59.9 см