Xila Air 9

65.900,оо ден.

Xila Air 9

Опис:

Xila Air 9 e камин на пелет со моќност од 8kW

Инфо:

Каминот за греење е направен од дебел лим, со челична врата со дебелина на лимот од 3мм.
Комората е направена од челичен лимен ѕид со дебелина 3мм.
Секој вграден елемент (електромотори за дозирање пелети, печка за ладење, вметнување на свеж воздух за согорување, електроника со монитор, запалки, итн) се произведени од реномирани европски производители
Голем капацитет на резервоарот за пелет од 18кг. со максимална потрошувачка од 1.85кг. на час

Површинска заштита: фарбање (350 ° C) и лакирање (150 ° C).

Напомена: За производите на пелет се пресметува 5% ддв