Xuma

60.900,оо ден.

Xuma

Опис:

Xuma e камин на пелет со моќност од 7,5kW

Инфо:

Современ дизајн на каминот на пелети

Каминот за греење е направен од дебел лим, кој е заштитен со лак отпорен на високи температури
Комората е направена од челичен лим отпорен на високи температури

Неделно програмирање на работата на каминот

Можност на работа на 5 разчни степени на моќност
Секој вграден елемент (електромотори за дозирање пелети, печка за ладење, вметнување на свеж воздух за согорување, електроника со монитор, запалки, итн) се произведени од реномирани европски производители
Капацитет на резервоарот за пелет од 16,5кг. со максимална потрошувачка од 1.8кг. на час

Керамичко стакло на огништето отпорно на 700 ° C и видлив пламен кој дава дополнителна топлина

Напомена: За производите на пелет се пресметува 5% ддв