AlfaPlam-1

Во овој дел можете да ги најдете производите на најголемиот и најпознатиот Српски производител на шпорети на цврсто гориво, шпорети за парно греење, печки на пелети, камини, електрични и плински шпорети.
Фабриката која постои уште од 1948 година, со годишно производство на повеќе од 160.000 единици и промет од 46.000.000 ЕУР-а годишно, во последните години преставува Балкански лидер за производите од оваа област..