MQ95020

1.790,oo ден.

1.250,оо ден.

MQ95020

Опис:

MQ95020 e рачен миксер од 300 W

Турбо функција обезбедува додатна сила за максимална ефикасност со притискање на копче

Моќен и исклучително тивок уред благодарение на најновите технологии

Тежината на моторот е значително намалена, правејќи ја работата полесна и помалку заморна

Перформанси:

Мотор со моќност од 300 W

Модерна технологија на моторот: силен, тивок и лесен

Работни брзини : 2 со дополнителна турбо брзина

Комфорт:

Ергономски дизајн на рачката која совршено лежи на раката, погоден е за деснаци и за леваци

Број на метлици : 4

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Одвоено копче за фрлање на метлиците

Намотување на кабелот околу апаратот

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци