MUM52120

13.900,оо ден.

12.990,оо ден.

MUM52120

Опис:

MUM52120 e универзален процесор за храна од 700 W –MultiMotion Drive

Multi-Motion-Drive: овозможува маталките да ротираат во близина на ивицата од садот, без да оставаат парчиња тесто на работ од садот

EasyArmLift: едноставно и безбедно користење на мултифункционалната рачка

Мотор од 700 W, доволно моќен за да ги заврши сите задачи во кујната

Практичен, голем сад за мешање (3,9 л. со количина на тесто од 2 кг.)

Брзо и лесно решение за складирање на додатниот прибор во торбата за опрема.

Перформанси:

Мотор од 700 W, за совршени резултати

Multi-Motion-Drive

3 различни маталки за тесто со додатоци
3 дискови (реверзибилен диск за сечење, реверзибилен диск за режење, диск за сецкање со средна големина)

4 работни брзини, позиција за мирување

Повеќенаменска рачка за моќност

Се проширува со индивидуални специјални додатоци/accessories

Комфорт:

Easy storage: лесно складирање и намотување на кабелот

EasyArmLift: едноставно и безбедно користење на мултифункционалната рачка со притискање на копчето

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Безбедност:

Заштита од прегревање

Гумени ногарки за безбедно држење на работната површина

Целосна гаранција на производот од 24 месеци