PXX801D67E

164.900,оо ден.

154.900,оо ден.

PXX801D67E

Опис:

PXX801D57E e seria 8 FlexInduction плоча со вграден аспиратор

Дизајн:
Без рамка (целосно рамна) за вградување во гранит или мермер

Опрема:

FlexInduction од Bosch: зони за готвење што можат да се комбинираат или користат независно
DirectSelect Premium: елегант slider дизајн за едноставно управување контролите се видливи само ако плочата е вклучена

PrfectCook: сензорот за готвење PrfectCook внимава никогаш од садот да не Ви претече!
MoveMode: функција која ја дели плочата на три различни дела за готвење
PerfectFry е сензор со 5 нивоа на температурата за припрема на совршени јадења
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Тајмер со функција за исклучување за зона на готвење

Едно тенџере или неколку едно зад друго или рамо до рамо – со FlexInduction од Bosch изборот е Ваш

Карактеристики на Аспиратор:

Целосно автоматизиран аспиратор со air sensor

Систем за вентилација со 17 електронски контролирани нивоа

Сензорски, паметен целосно автоматски систем за вентилација

Автоматско одложено исклучување по готвењето за да се отсранат преостанатите мириси

При највисок нормален степен на работа 500 m³ / h;
При највиско интензивен степен на работа 615 m³ / h
Бучавост при највисок нормален степен на работа: 49 dB
Бучавост при највисок интензивен степен на работа: 69 dB

Мотор со високи перформанси, со низок шум и енергетски ефикасна технологија BLDC
Животна средина и безбедност:
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Заштита за деца-сигурносна брава

Сигурносно исклучување
Индикатор за вклучување

Аспираторот е направен од лиено железо отпорен на топлина

Деловите од аспираторот се расклопуваат и можат да се перат во м. за садови

4 x Bosch филтри одат Гратис со производот

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Напомена: Потребни се конектори -Ако се прават канали